Jdi na obsah Jdi na menu

Profi líčení zdarma - Jumping centrum, solárium

2. 2. 2014

nepojmenovany-1.jpg

Pokud chcete udělat pro své tělo něco opravdu dobrého, zdravého a zároveň příjemného, můžete to díky jednomu z našich partnerů zvládnout doslova pod jednou střechou. Jumping centrum, solárium ze Sklené Huti rozhodně není neznámé nikomu, kdo rád dobře vypadá a rád dělá něco pro své zdraví. Škála nabízených služeb je přitom obrovská.

Na VÍTÁNÍ LÉTA 2014 se rozhodně těšíme, už jen proto, že budeme moci rozdávat radost,“ říká majitelka Jumping centra, solária Iveta Štěpánková. „Pro všechny návštěvníky máme připravené dárky v celkové hodnotě patnáct tisíc korun, jejichž získání bude při troše štěstí velmi snadné, protože slosovatelné budou všechny vstupenky,“ dodává. „A aby toho nebylo málo, rozhodli jsme se, že všem ženám nabídneme možnost pořídit si profesionální večerní líčení zcela zdarma. To bude přímo na místě dělat naše profi kosmetička Míša Brožíková a dámy rozhodně nebudou zklamané,“ slibuje.

Kromě manikúry, pedikúry a kosmetiky vám v Jumping centru, soláriu pomohou a poradí i s líčením, doporučí správné kosmetické přípravky jak pro klasické opalování, tak pro opalování v soláriu, pořídit zde můžete 100% přírodní luxusní kosmetiku FIJI, i řadu módních doplňků. Vybírat je možné v příjemném prostředí u hrnku dobré kávy nebo čaje a třeba si přitom ještě nechat udělat nové nehty s některým z mnoha stovek barevných vzorů, které jsou k dispozici. S prázdnou rozhodně neodejdou ani ti, kdo by pro někoho ze svých blízkých rádi pořídili profesionálně uvázanou kytici k jakékoliv slavnostní příležitosti. A pokud máte pocit, že rafička vaší osobní váhy ukazuje o nějaké to kilo víc, než by bylo záhodno, není nic snazšího, než nasměrovat své kroky do místní tělocvičny. Ta je vybavena mimo jiné i profesionálními trampolínami a dvojice lektorek jumpingu je vám kdykoliv k dispozici.

Pokud se chcete o nabídce Jumping centra, solária dozvědět víc, zajeďte do Sklené Huti 13, nebo omrkněte webové stránky na adrese www.ivetsklenahut.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář